Φιλοσοφία

Οι βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας των κατασκευών μας μέσα από την πλήρη υποστήριξη και την τεχνογνωσία όπου παρέχουμε.  Βιομηχανικές γραμμές παραγωγής τροφίμων  από ανοξείδωτες κατασκευές και όχι μόνο, είναι η ειδικότητά μας. Γνωρίζοντας τις ανάγκες του πελάτη σε συνδυασμό με  την μεγάλη μας εμπειρία έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση και το όφελος του πελάτη.  Δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στην άμεση επισκευή και συντήρηση όπως και  παράδοση ανταλλακτικών.

Μία από τις αρχές μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθούμε πιστά την τεχνολογία και να καλύπτουμε διαρκώς τις ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρία ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΟΕ  προσφέρει  καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σε μια δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί νομική ευθύνη των επιχειρήσεων που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων συμπεριλαμβανομένων αυτών της παροχής υπηρεσιών και κατασκευής μηχανημάτων που αντιστοίχως επηρεάζουν ή έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Για εμάς ασφάλεια τροφίμων σημαίνει κατασκευές με άριστα ελεγχόμενα υλικά με πρωταρχικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων, την υγιεινή  και την ποιότητα των προϊόντων  σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική υπεύθυνη παραγωγή.

Για το λόγω αυτό χρειάζεστε έναν έμπιστο συνεργάτη όπου μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.

Αυτός ο συνεργάτης είναι η εταιρεία ΙΩΣΗΦΙΔΗ Ο.Ε.

Με εξαιρετική ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει το μέγιστο όφελος.